Плащане и доставка

Доставка

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в следните срокове:

- най-късно до 5 (пет) работни дни за страната и 7 (седем) работни дни за чужбина ако стоката е налична;

АнМо бутик доставя в целия свят чрез куриерски фирми Еконт и Спиди, но не доставя до пощенски кутии. При получаване на пратката в офиса на куриерската фирма се използва опцията "Преглед и тест" на продукта, като куриерската услуга е за сметка на клиента.

Напомняме на клиенти, които пазаруват за първи път, че АнМо ботик може да поиска от Банката да проверят двойно транзакцията и информацията за профила. Този процес на потвърждение ще забави незабавното изпращане.

 За предварителни поръчки държавата, посочена в адресите за доставка, не може да се променя по никакви причини.

АнМо бутик не гарантира наличността на поръчаните артикули. При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност и невъзможността за доставка от страна на доставчиците си. В рамките на 24 (двадесет и четири) часа след получаване на заявката за покупка, Клиентът се уведомява за изчерпването на стоката чрез изпращане на съобщение на посочения при регистрацията e-mail или чрез обаждане по телефона. АнМо бутик ще възстанови стойността на поръчания/те артикул/и или ще промени поръчката по желание на Клиента.

Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, АнМо бутик се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

Поръчките, направени отделно, ще се доставят отделно.

АнМо бутик не носи отговорност за закъснения при превози, причинени от метеорологични условия, международни митнически въпроси или други обстоятелства извън контрола на АнМо бутик.

Моля, имайте предвид, куриерите не правят доставка или приемане на пратки на следните български празници и/или неработни дни, произтичащи от тях:

1 януари

3 март

Великден

1, 6, 24 май

6, 22 септември

24, 25, 26 декември - Коледа

Условия и начини на плащане

Всички цени на стоки в АнМо бутик са в български левове. Цените не включват разходите за доставка.

Цената и разходите за доставката се калкулират автоматично според въведения адрес за доставка и преди натискане на виртуалния бутон “Плащане” и могат да бъдат платени с наложен платеж, кредитна или дебитна карта, или по банков път - IBAN: BG19СТСА93000027362672.

Всички посочени цени, плащания и фактури са в български левове (BGN). За международни поръчки, цените, плащанията и фактурите са в евро (€/EUR) или в американски долари ($/USD).

За физически и юридически лица от трети страни в цените не е начислен ДДС и не са включени импортни такси.

Моля, имайте предвид, че поръчки под 100 лв. (BGN), 50 евро (€/EUR), 50 американски долара ($/USD) не могат да бъдат изпратени извън територията на България.   

За нови клиенти при плащания с кредитна, дебитна карта и банкови преводи АнМо бутик може да поиска от банката да проверят двукратно транзакцията и информацията за профила. Този процес на потвърждение ще забави незабавното изпращане.